Nieuws

Stratentoernooi 21 januari 2018

Klik hier voor meer informatie.


Kijk voor vacante functies binnen Rood-Wit ’75: Vacaturekrant RoodWit75 oktober 2017


Notulen Algemene Ledenvergadering 9 oktober 2017

Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 9 oktober 2017

Scheidsrechtersschema najaar 2017

Klik hier voor het scheidsrechtersschema van het najaar van 2017


Kennismaken met Rood Wit ’75

Kom in mei en juni gratis volleyballen!

Mail voor meer info: secretaris@roodwit75.nl


Verslag brainstormsessie maandag 13 maart 2017

De opkomst van leden en ouders van jeugdleden van de brainstormsessie was hoog. Daarom hebben we moeten uitwijken naar de sportzaal. Na de opening van Jos en de inleiding van Annette, werd in groepjes/teams gepraat over 4 onderwerpen die het bestuur samen met de jeugdcommissie en de (tijdelijke) vrijwilligerscommissie had opgesteld.

De onderwerpen waren:

* Bestuursfuncties, * financiën/acties/nieuwsbrief/contributie, * technisch beleid en* vrijwilligersbeleid.

Op gele briefjes kon iedereen zijn of haar punt opschrijven. Deze werden op posters geplakt behorende bij het onderwerp.

De gele briefjes werden na afloop van de sessies door Annette met de hele groep doorgenomen. Er werden veel ideeën, opmerkingen en tips opgeschreven.

Voor het bestuur was het een belangrijk punt dat 3 nieuwe bestuursleden zich aan het einde van de avond hebben aangemeld: Lana Zernitz voor Technische Zaken, Carmen Zernitz voor Jeugdzaken en Gwenda v/d Beek voor Algemene Zaken. In een extra A.L.V. zullen zij voorgesteld worden aan de leden.

Ook heeft zich een groep leden/ouders van jeugdleden aangemeld om o.a. de vrijwilligerstaken verder uit te werken. Geke en Peter gaan binnenkort contact met hen opnemen.

Het bestuur gaat de  gele briefjes evalueren.  Hier zal tijdens de extra A.L.V. op teruggekomen worden.

Bedankt voor jullie inzet!


Uitnodiging brainstormsessie 13 maart a.s. voor alle seniorleden en ouders/verzorgers van de jeugd

Geacht lid, ouder/verzorger jeugdlid,

Sinds oktober 2016 bestaat het bestuur uit 4 bestuursleden. Tijdens de A.L.V. van 10 oktober 2016 hebben wij aangegeven dat we op zoek zijn naar aanvulling van het bestuur. Toen is dat niet gelukt. Twee leden hebben informatie ingewonnen maar hebben afgezien van een bestuursfunctie. In de nieuwsbrieven zijn oproepen gedaan door het bestuur.

In de afgelopen weken heeft één persoon (geen lid) belangstelling getoond voor een bestuursfunctie, maar heeft zich teruggetrokken. Een tweede persoon (wel lid) is op dit moment de jeugdcommissie aan het verkennen. Joke Janssen gaat zich niet herkiesbaar stellen in oktober 2017 voor haar bestuursfunctie recreatie en Jos Elshof is zich nog aan het beraden of hij zich herkiesbaar gaat  stellen voor de functie van voorzitter. We houden alleen een penningmeester en een secretaris over. Het bestuur moet echter uit minimaal 7 personen bestaan.

In eerste instantie heeft het bestuur aangegeven op maandag 13 maart een extra Algemene Leden Vergadering te organiseren. Maar na gesprekken met o.a. de jeugdcommissie en de commissie vrijwilligersbeleid zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit nog een stap te ver is. Daarom hebben wij besloten een brainstormsessie te organiseren met alle leden en ouders van jeugdleden met als thema:

(HOE) KUNNEN WIJ BLIJVEN VOLLEYBALLEN IN WIJHE?

Wij nodigen u/jou hierbij uit tot het deelnemen aan deze brainstormsessie met alle leden en ouders jeugdleden op:

maandag 13 maart 2017 om 19.45 uur in ’t SPOC in Wijhe

(Er is bewust voor een trainingsavond gekozen)

We gaan in groepjes, per team, met elkaar in gesprek en kijken dan samen naar de uitkomsten en wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn. We hopen op deze manier de leden en de ouders van jeugdleden duidelijk te maken welke problemen er binnen Rood-Wit ’75 zijn en dat we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor het bestaan van de vereniging. We zijn een vereniging voor en door leden, voor en met elkaar.

Indien nodig zal de extra Algemene Leden Vergadering op een later te bepalen datum plaatsvinden.

Voor vragen en/of  opmerkingen kan u/jij contact opnemen met Margreet ten Dam (secretaris), via de contact pagina.

We verwachten iedereen op deze belangrijke avond. Mocht u/jij niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan af bij Margreet (secretaris), via de contact pagina.

Met vriendelijke groet,

Bestuur volleybalvereniging Rood-Wit ’75, jeugdcommissie en commissie vrijwilligersbeleid

Jos, Joke, Richard, Astrid, Annette, Mariska, Geke, Peter en Margreet


Nieuw Fluit- telschema online

Klik hier voor het nieuwe schema


Rood Wit ’75 Clinic 21 november 2016

Op 21 november jl. zijn de heren van het eredivisie volleybalteam Coníche Topvolleybal Zwolle in Wijhe geweest om aan de jeugdleden van Rood Wit ’75 een volleybalclinic te geven. Deze clinic was een cadeau van de burgemeester van Olst-Wijhe naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de vereniging.

Om 18.00 uur begon de training met een gezamenlijke warming-up voor de jongste leden van de vereniging en de B/C-jeugd. Daarna kon de jeugd aangeven wat ze graag wilden oefenen. De volleybalheren deden zelf met veel enthousiasme mee om de verschillende oefeningen voor te doen en uit te leggen.

Na een korte pauze, waarin de jeugd met de spelers op de foto kon en de nodige handtekeningen werden uitgedeeld, was het tijd voor de A-jeugd. Dankzij de sportieve inzet van zowel het Zwolse team, dat zeer aanstekelijk werkte op de jeugdspelers van Rood Wit, is het een zeer geslaagde clinic geworden die van beide kanten voor herhaling vatbaar werd gevonden.

thumbnail_roodwit-clinic-8492av


Verslag Algemene Leden Vergadering 10 oktober jl.

verslag-alv-10-oktober-2016


Jeugdclinic 21 november a.s.

clinic-21-november-2016


Rood Wit Dames 1 beleeft droomstart dit seizoen!

Van de eerste vier competitiewedstrijden werden er al precies evenveel gewonnen waarmee dames 1 op een al mooie 2e plek staat in de 2e klasse. Dat is al mooi, maar het mooiste gebeurde gisteravond.

Traditiegetrouw doet dames 1 elk jaar mee aan het bekertoernooi, hier mogen alle eerste damesteams van clubs uit de regio meedoen. Vorig jaar werd de voorronde al overleefd en dat is dit jaar weer het geval.

Dit jaar leverde de loting voor de voorronde direct een sallandse derby op, de tegenstander was Salvora dames 1 uit Raalte. Ook Salvora beleeft een goede competitiestart en staat ook 2e, maar dan in de 1e klasse, een niveautje hoger dus. Een mooi affiche, en ook zeker een mooie uitdaging. De voorbereiding was niet ideaal, vaste trainer/coach Gwenda van de Beek was ziek, Astrid Wijnbergen viel in als coach. Mariska Beltman was afwezig, Het 13-jarige talent uit de jeugd, Marjolein Blokland, was haar vervanger en speelde de hele wedstrijd op het midden. Ook de 16-jarige Melanie Boeve deed weer mee vanuit de jeugd.

De hele wedstrijd werd er prachtig gespeeld door beide partijen. Mooie set-ups van Marjolein Soepenberg werden er weer ingeslagen door de zusjes Zernitz en ook de verdedigende acties van Joyce Beltman hadden de nodige waarde voor het spel. De gehele wedstrijd liep het gelijk op, zowel Salvora als Rood-Wit’75 wilde niet verliezen. Er moest een vijfde set aan te pas komen maar uiteindelijk bleken onze favorieten over de langste adem te beschikken. De uitslag was dan ook terecht 3-2 in het voordeel van de thuisploeg, goed gedaan dames!

Uitslag Rood-Wit’75 DS 1 – Salvora DS 1 3-2 (23-25)(26-24)(25-21)(22-25)(15-10).

Met deze winst heeft dames 1 zich weer verzekerd van plaatsing voor de 1e ronde in het bekertoernooi. De tegenstander hiervoor is nog niet bekend.


41e Stratenvolleybaltoernooi van Wijhe in aantocht

Voor dit seizoen staat de 41e editie van het jaarlijks terugkerende stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door Rood-Wit ’75 weer op de agenda!

Dus jullie kunnen je per heden met je buurt weer gezellig opgeven om aan dit toernooi mee te doen.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Wij willen het graag organiseren op zondag 22 januari 2017, vanaf ongeveer 13.00 uur ’s middags, in sporthal De Lange Slag, aan de Lange Slagen te Wijhe.

Dit leek ons een mooie periode, vooral omdat je elkaar als buren in de winter toch minder vaak spreekt dus wat is er dan leuker om samen een balletje te komen slaan, en te strijden om de titel en natuurlijk leuke prijzen.

Per team geldt een minimum van 6 spelers, waaronder 2 dames en de minimum leeftijd bedraagt 16 jaar.

Mocht je wel graag willen meedoen maar lukt het je niet om je straatgenoten mee te nemen, dan mag je je uiteraard ook opgeven met een groep collega’s, vrienden en familie!

En natuurlijk zijn al jullie supporters ook van harte welkom.

Je kunt je opgeven voor dit toernooi door een mail te sturen naar stratentoernooi@roodwit75.nl, of te bellen met onderstaand telefoonnummer. De kosten bedragen € 25.00 per team. Dit geld zal vooraf voldaan moeten worden, maar hierover volgt na opgave meer informatie.

Noteer de datum dus alvast in je agenda, stel een leuk, sportief en gezellig team samen en geef je op!

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot : Alien ter Mate 0570- 52 45 28

[/read]Trainingstijden wedstrijdteams

(ook terug te vinden in het menu onder vereniging)

Maandagavond 20.30 – 22.00 uur Heren 1 (trainer: vacant)
Maandagavond 21.00 – 22.30 uur Heren 2 (trainer: vacant)
Maandagavond 19.30 – 21.00 uur Dames 1 (Gwenda v.d. Beek)
Donderdagavond 20.00 – 21.30 uur Dames 1 (Gwenda v.d. Beek)
Maandagavond 19.15 – 20.30 uur Dames 2 (Harrie Overmars)

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]


Trainingstijd recreanten

Maandagavond 20.15 uur – 21.45 uur (trainer: vacant)


Trainingsschema jeugd vanaf 19 september 2016

We zijn blij dat we jullie kunnen melden dat ieder jeugdteam een trainer heeft. In de schoolvakanties is er geen jeugdtraining. Vanaf maandag 19 september ziet het trainingsschema er als volgt uit:

Maandag

Veld1
17.00-18.00 N3 en N5 (Astrid + A jeugd)
18.00-19.30 C1 (Carmen)

Veld2
17.00-18.00 N3 en N5 (Astrid + A jeugd)
18.00-19.30 C2 (Marjolein is er vanaf 18.15 uur)

Veld4
18.45-20.15 MA/MixA (ovb)

Donderdag

Veld1
18.30-20.00 C1 (Carmen)

Veld2
18.30-20.00 MA (Joyce)

Vrijdag

Veld1
17.30-18.30 N3.1 (Melanie)

Veld2
17.30-18.30 N3.2 (Selma)

Veld3
17.30-18.30 N5 (Sem + Gerben)
18.30-20.00 MixA (Jeroen)

Veld4
17.30-19.00 MixB (Popko)

 [/read]


Fluit- en telschema thuiswedstrijden 1e helft seizoen 2016-2017

fluit-en-telschema-thuiswedstrijden-2-2016-2017-1e-helft


Nieuwe Rood Wit infoboekje 2016-2017

Inmiddels is het nieuwe infoboekje (Infoboekje RW 2016-2017 website) van Rood Wit voor het komende seizoen uitgedeeld. In deze versie staan geen privé telefoonnummers of emailadressen vermeld.


Jeugd Rood-Wit’75 pakt jubileumcadeau burgemeester Olst-Wijhe uit!
 Op 6 juni 2015 vierde volleybalvereniging Rood-Wit’75 hun 40-jarig jubileum. Tijdens deze feestelijke jubileumdag gaf burgemeester Ton Strien van de gemeente Olst -Wijhe namens Landstede een clinic van Volleybal Zwolle cadeau. Precies een jaar later, op 6 juni 2016, werd het cadeautje uitgepakt.
Klik hier voor meer informatie

Meisjes A kampioen!

IMG-20160424-WA0001


MC2 was zaterdag 16 april jl. ballenmeiden bij Landstede 

93d573c3-887c-4e78-b66c-9dd962207595

DSCN0319


Rood Wit Mix 1 (recreanten) is kampioen geworden!

IMG_4995


Ouderavond

In het kader van de week van het sportplezier was er op woensdag 9 maart j.l. een interactieve ouderavond. Tijdens deze avond gingen we onder leiding van Kim Wolswijk in op het sportplezier van kinderen en de rol die ouders daarin kunnen hebben. Ouders, trainers en/of coaches en enkele bestuursleden gingen tijdens deze avond samen het gesprek aan over het vergroten van het sportplezier van de kinderen en welke rol zij daar allemaal in spelen.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]Met leuke korte filmpjes werden we bewust gemaakt hoe wij als ouders langs de kant staan en wat kinderen daar van vinden. Een leuke maar vooral een leerzame avond. Hier wordt nog zeker een vervolg aan gegeven.

Astrid Wijnbergen

DSCN0224DSCN0225DSCN0223

[/read]


Van de jeugdcommissie

Aan het begin van deze tweede helft van het seizoen praten we jullie graag weer even bij. We hebben sinds kort drie nieuwe leden: Renate Schoonewelle, Lina Olinga en Liesbeth Slob. Super!

Nevobo-app: http://www.volleybal.nl/nieuws/download-de-app-mijn-competitie

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]Erg handig is deze gratis app waarop je altijd de actuele standen en wedstrijddata/-tijden van het door jou gekozen team (of teams) kunt zien. Data of tijden worden soms op het laatste moment gewijzigd, dus het is prettig om dit zelf te kunnen volgen.

Ouderavond: woensdag 9 maart

Nadere informatie volgt in de uitnodiging, maar alvast een tipje van de sluier: deze ouderavond is voor ouders van alle jeugdspelers (cmv t/m niveau 6 en ABC-jeugd). Er komt onder andere een externe spreekster die in gaat op hoe we er samen voor kunnen zorgen dat onze kinderen met plezier (blijven) sporten. Daarnaast zullen we zelf wat vertellen over hoe alles reilt en zeilt binnen de vereniging (hoe werkt het als je moet helpen tellen, wat is het jeugdbeleid bij Rood-Wit, hoe worden teams samengesteld e.d.). Deze ouderavond valt niet voor niets middenin de ‘week van het sportplezier’ (5-13 maart) en het kan zomaar zijn dat we daar ook nog een leuke activiteit aan verbinden… meer kan ik nog niet zeggen 😉

Afsluiting voor de jeugd met vossenjacht en bbq: een zaterdagmiddag eind mei/begin juni

De exacte datum weten we nog niet, maar dat er een supergezellige afsluiting komt voor de jeugd, dát staat vast! Voor de jeugd t/m niveau 6 is er een vossenjacht (waarbij we graag weer de ABC-jeugd vragen om mee te doen als vos). Aansluitend is er voor álle jeugd een bbq bij het SPOC.

Volleybalspeeltuin: april/mei

Deze is voor de jongere kinderen van de basisschool, om hen enthousiast te maken voor het volleyballen. Datum en nadere informatie volgt. Hieronder zetten we al wel vast één van onze huidige jongste teams in het zonnetje: een verslag van de wedstrijden van team 3.2 op zaterdag 30 januari.

Namens de jeugdcommissie veel sportplezier gewenst in deze tweede helft en tot gauw!

Annette Koopmans[/read]


In het zonnetje… CMV-team niveau 3:

Voor Vera, Fleur, Evie en Eline liep de wekker op zatermorgen 30 januari wel erg vroeg af!

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]Want om 9.00 uur stond de eerste wedstrijd van N3.2 in Schalkhaar op de agenda!

De meiden spelen net in niveau drie, dus moest er hard gewerkt worden. Van de drie sets werden er helaas drie verloren en één gelijk gespeeld., ondanks alle aanwijzingen van coach Merle. In maart gaan we naar Mariënheem: nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Maar plezier hebben we![/read]

foto team niveau 3


Dag medevolleyballers,

Deze keer een bijdrage van het Mix1-team, oftewel het RoodWitPlus-team. We zijn het seizoen gestart met 7 fitte spelers en speelsters; Mariska Beltman, Annette Koopmans, Sandra Hut, Ben van Asselt, Jan Nijboer, Stefan Boerkamp en Hans Oonk. Allemaal weer een jaartje ouder dan het vorige seizoen, waarin we kampioen zijn geworden.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]Al snel in het seizoen bleek het lastiger om datzelfde doel dit seizoen op eigen kracht te halen: we kregen met blessures te maken. Hans (gebroken rib), Sandra(ingescheurde enkelband) en Jan(ingrijpende operatie) waren/zijn langere tijd niet inzetbaar geweest. Desondanks, en dankzij de medewerking van spelers uit de andere recreatie-teams (allen dank daarvoor), staan we halverwege de competitie toch alweer op de 1e plaats.

Behalve de domper van de individuele blessures hebben we natuurlijk wel moeten slikken dat we in onze eerste bekerwedstrijd nipt verloren en dus meteen uitgeschakeld waren. Een combinatie van onwennigheid (tegen een alleen uit mannen bestaand team) en aangepaste spelregels (best of 5, elke set tot de 15) deed ons de das om.

De redactie van de nieuwsbrief vroeg ook nog om foto’s of filmpjes toe te voegen: die hebben we niet, helaas. Wel heb ik een paar You-tube-linkjes om van te smullen…

https://www.youtube.com/watch?v=rMmQD-lWRAE

https://www.youtube.com/watch?v=mDmNYaRRGDc

https://www.youtube.com/watch?v=Jso5XL4dmdA

en nog een, voor sommigen, heel herkenbaar filmpje…

https://www.youtube.com/watch?v=FxzmNo6CrcM

Groetjes namens alle teamies van Mix1[/read]


Indeling scheidsrechters en tellers.

De indeling voor scheidsrechters en tellers: Klik hier. Er zijn aanpassingen doorgevoerd vergeleken met de vorige versie. Kijk deze nieuwe dus goed na!


40e Stratenvolleybaltoernooi van Wijhe is een feit!

Zondag 10 januari jl. was het een gezellige en sportieve drukte in de benedenzaal en de kantine van sporthal de Lange Slag in Wijhe. Hier vond namelijk voor de 40e keer het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi, georganiseerd door Rood Wit’75, plaats.[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Leuk was het dit jaar om te zien dat zich maar liefst drie nieuwe teams hadden aangemeld voor ons toernooi. Het toernooi zit weer in de lift en dat is fijn om te zien. Mensen vinden het toch weer gezellig en belangrijk om sportief met een team de middag door te brengen.

Met maar liefst 14 teams werd er uiteindelijk gestreden om de 1e plaats. Dit jaar is die, net zoals vorig jaar gewonnen door het team “de beentjes los”. Van harte gefeliciteerd. Verder is er nog een lekkere prijs uitgereikt aan het team Balkenbrijers 4. Dit team is namelijk al present op het toernooi vanaf de oprichting, complimenten!!

Het was een gezellige en sportieve middag met veel publiek langs de kant. Met op een paar blessures na een geslaagd toernooi.

Extra leuk was het dat deze middag Airplay Radio haar programma live uitzond vanuit de kantine en de benedenzaal. Professioneel werd het programma verzorgd, de standen bijgehouden en diverse mensen van de vereniging geïnterviewd.

De toernooicommissie is erg enthousiast over het verloop van het toernooi, de opgave van de deelnemende teams, de aanwezigheid van Airplay en de hulp van alle vrijwilligers deze middag.

Uitslag:

1 de Beentjes Los

2 Henk’s Harem

3 de Nulletjes

4 Lekker hé

5 Liters Bier

6 Transformers for Ever

7 Cap & Co

8 Ratatouille

9 Balkenbrijers 4

10 Roerdomp

11 de Erekoeien

12 Die Wasserballen 7

13 Down voor dummies

14 Gallinago Gallinago[/read]


Indeling scheidsrechters en tellers 2e seizoenshelft

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
De indeling van de jeugdwedstrijden voor het voorjaar van 2016 is bekend (klik hier). Op basis van deze indeling zijn de scheidsrechters, tellers en zaalwacht ingedeeld. De werkwijze is hetzelfde als altijd, dat wil zeggen dat een belangrijk deel van de jeugdwedstrijden aan senioren en recreanten teams zijn toegewezen. Het is aan de aanvoerders om voor een scheidsrechter te zorgen!

Gaarne extra aandacht om deze lijst & de website goed in de gaten te houden: De aanvangstijden bij de jeugd wisselen nogal eens. Als er geruild moet worden, regel dit dan in onderling overleg.

[/read]


Notulen algemene ledenvergadering 12 oktober 2015


40e EDITIE STRATENVOLLEYBALTOERNOOI KOMT ER AAN!!

 En wel op zondagmiddag 10 januari 2016, vanaf ± 13.00 uur.

  • Per team geldt een minimum van 6 spelers, waaronder 2 dames en de minimumleeftijd bedraagt 16 jaar.
  • Stel dus gauw een team samen met je buren, je vrienden, je collega’s of gewoon een andere gezellig gezelschap waar je de strijd met de rest wilt aangaan.
  • De kosten bedragen € 25.00 per team.
  • Geef je dus snel op bij Alien ter Mate 0570- 52 45 28 of via de email stratentoernooi@roodwit75.nl

Rood-Wit meets Universiteit Twente

Eerste klasser Rood-Wit ’75 speelt in beker tegen derde divisionist Harambee uit Enschede

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
Op maandag 19 oktober om 20.30 speelt het eerste herenteam van volleybalvereniging  Rood-Wit ’75 tegen het eerste team van Harambee dat uit komt in de derde divisie.  Enkele wekend geleden  versloegen de heren van Rood-Wit het tweede team van HVV uit Hattem (uitkomend in de 2e klasse) in de voorronde. Nu staat er een tegenstander van een heel ander kaliber tegenover de heren van Rood-Wit ’75. De heren werden vorig seizoen kampioen in de 2e klasse en promoveerden op hun, naar eigen zeggen, “oude dag” naar de 1e klasse. De heren realiseren zich dat ze weinig kans hebben tegen deze tegenstander. Eén van de teamleden die in het verleden in Twente in de competitie speelde probeert, zij het enigszins tegen beter weten in, de moed er nog wat in het houden: “Kijk het is een team van Harambee, de volleybalvereniging van de Universiteit Twente. Daar zijn de spelers aan het begin van het seizoen nog niet altijd goed op elkaar ingespeeld. In het verleden had je in de eerste helft van het seizoen meestal wel een kans, maar in de terugwedstrijd kreeg je vaak een ongenadig pak rammel.”  Het team van Harambee kent ook nog een “Sallandse connectie”: Tijmen Zandbergen, één van de spelverdelers, is afkomstig uit Raalte. En laat hij nu toevallig de zoon zijn van één van de oud-trainers van de heren uit Wijhe.

De heren van Rood-Wit ’75 hebben in ieder geval één groot voordeel dat ze maximaal willen uitbuiten: In de beker speelt het team dat in de laagste klasse speelt altijd thuis. En dat zijn wij dus.” Volleybalvereniging Rood-Wit ’75 nodigt daarom iedereen die van een leuke pot volleybal houdt van harte uit om op maandag 19 oktober om 20.30 heren 1 te komen aanmoedigen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal de Lange Slag in Wijhe, de toegang is gratis en sportieve sfeer is gegarandeerd!!![/read]


Buurman & Buurman inspeelshirt

Op donderdagavond 17 oktober hebben Pat en Mat, in Nederland beter bekend als Buurman en Buurman nieuwe inspeelshirts uitgereikt aan heren 1.
Dat had nog heel wat voeten in aarde. Bekijk de volgende presentatie om te kijken hoe Buurman en Buurman op de voor hun zo kenmerkende wijze te werk zijn gegaan:

Buurman en Buurman (klik hier)


Notulen algemene ledenvergadering 2014

Klik hier


Agenda algemene ledenvergadering 12 oktober 2015

Op 12 oktober a.s. is, voorafgaand aan het starttoernooi voor de recreanten en senioren, van 19.30 – 20.30 uur de jaarlijkse ledenvergadering.

agenda algemene ledenvergadering 12 oktober 2015


Indeling scheidsrechters, tellers en zaalwacht & CMV Rood Wit ’75 1e helft september t/m december 2015 – 2016

Beste scheidsrechters en aanvoerders van de senioren teams,

De indeling van de jeugdwedstrijden voor de 1e seizoenshelft is inmiddels bekend.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

CMV jeugd  indeling  is nog niet helemaal bekend,  deze drie zaterdagen staan  wel vast – er kan dus  nog een uitbreiding  komen. (voorlopige versie)

Op basis  van deze indeling hebben ik de scheidsrechters, tellers en zaalwacht  weer ingedeeld.

De werkwijze is hetzelfde als vorig seizoen, dat wil zeggen dat een belangrijk deel van de jeugdwedstrijden aan senioren en recreanten teams zijn toegewezen.

Het is aan de aanvoerders om voor een scheidsrechter te zorgen!

[/read]


De aanvangstijd bij de jeugd wisselt nogal eens

Bij H1 en H2  zijn veel thuiswedstijden  tegelijk met  hun uitwedstijden,  het is dus moeilijk om een scheidsrechters  en tellers  op die dagen in te delen.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
Daarom  staat dan in de lijst ‘zelf regelen’ (scheidsrechters en teller). Dit is dan een verantwoording van het team en aanvoerder zelf om dit te regelen.

Als er geruild moet worden, regel dit dan in onderling overleg.

Laat mij het wel even weten, dan kan ik het schema aanpassen.

Misschien staan er fouten in, laat dit dan ook even weten.

Zaalwacht en teamafspraken

Zoals al tijdens de ledenvergadering is afgesproken werkt het bestuur voor dit seizoen een aantal actiepunten uit.

De eerste punten betreffen de afspraken over de invulling van de zaalwacht en een uitwerking van de invulling van de teamafspraken voor de competitieteams (senioren en jeugd).

De uitwerking van deze punten is te vinden op de competitiepagina

Succes met fluiten en tellen in de 1e helft van seizoen 2015 -2016.
Jos Elshof

Rood-wit 75 scheids_tellers_zaalwacht 24-09-2015 1st helft_2015- 2016

Rood-wit 75 scheids_tellers_zaalwacht 24-09-2015 1st helft_ 2015- 2016

Download de app ‘Mijn Competitie’!

Er is ook een App:  Spelregels 2015-2016

[/read]


Aanpassing regel: netfout is weer netfout!

Netfout is weer netfout


Foto’s jubileumfeest (fotograaf Jitze Terpstra)

https://www.flickr.com/photos/36255944@N00/sets/72157652367866713#


Foto’s jubileumfeest (fotograaf Frans Nicolai)

https://www.flickr.com/photos/36255944@N00/sets/72157652420306583


Verslag jubileumdag 6 juni 2015

’t Zit er weer op!

Eindelijk was de grote dag aangebroken. De dag waar we in maanden van voorbereiding van het jubileumfeest naar toe hadden gewerkt. Alles werkte mee, zelfs de zon scheen de hele dag.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
Alle mensen die die dag een rol speelden waren al vroeg bij de sporthal aanwezig om de laatste puntjes op de i te zetten. De netten werden opgezet, de vlaggen geplaatst, de tentoonstelling ingericht enz, enz…

De jeugdleden kwamen om 13.00 uur hun nieuwe trainingsjasjes ophalen, zodat ze op tijd klaar waren voor de door Coolen Alterno verzorgde trainingsclinic. Direct voorafgaand aan de start van de clinic stelde onze voorzitter aan alle aanwezigen de nieuwe sponsor van onze jeugdteams voor, Marcel van Gurp van Van Gurp Installatiebedrijf. Aan Marcel werd een ingelijste trainingsjas overhandigd als aandenken. Toen was het tijd voor de clinic en waren ook de mensen van Airplay radio gearriveerd. (het verslag is terug te luisteren via de link http://www.airplayradio.nl/index.php?option=com_gemist&Itemid=1&dag=1).

Het was prachtig om te zien hoe, onder leiding van hun trainer, de dames van het 1e team van Coolen Alterno onze jeugd in beweging kreeg. Iedereen deed geboeid mee, van warming-up-oefeningen tot de laatste smash-oefeningen en het afsluitende wedstrijdje. Na afloop werd de jeugd nog verrast met een goodiebag waarin, onder andere, een tastbare herinnering aan deze dag in de vorm van een, speciaal voor deze gelegenheid gemaakte, Rood-Wit ’75 handdoek.

De dames van Coolen Alterno gingen zich toen voorbereiden op de demonstratiewedstrijd terwijl onze jeugd na hun inspanningen werd getrakteerd op een ijsje en ranja. De jeugd die alle energie nog niet kwijt was maakten gretig gebruik van de  reuze gezelschapsspellen.

Omstreeks 16.30 uur was het tijd om de warming-up te starten voor de demonstratiewedstrijd. De dames van Coolen Alterno zagen toen hun tegenstanders, Regio Zwolle Topvolleybal, op het veld verschijnen. Vanaf dat moment begon ook de zaal vol te druppelen met toeschouwers. De speelsters werden voorgesteld door de speaker, Jan Oosting uit Zwolle, en om 17.30 uur begon de wedstrijd. De wedstrijd werd geleid door Herman Beekman, de 2e scheidsrechter was Jan van de Worp en de vlaggers waren Dirk Dijkslag en Gerard van Assen. De ballenmeisjes, dweilers en de tellers kwamen uit de B en C jeugd.

De eerste opslag werd verricht door Daniël van Dieren, hij werd 6 juni 16 jaar. Toen begon de wedstrijd. Ondanks dat het een demonstratiewedstrijd was, en er dus eigenlijk niets op het spel stond, werd het een enerverende wedstrijd, waarbij de teams elkaar mooi in evenwicht hielden. Uiteindelijk moest een 5e set bepalen welk team de winnaar van de wedstrijd werd; Zwolle trok aan het langste eind, waarbij wel moet worden opgemerkt dat Coolen Alterno maar 6 spelers tot hun beschikking had, die natuurlijk al vanaf 14.00 uur met onze jeugd in de weer waren geweest.

Tussen de sets door werden de winnaars van de verloting bekend gemaakt en werd ook door onze voorzitter een ingelijste trainingsjas overhandigd aan de nieuwe sponsor van ons Heren1-team (Tandprothetische praktijk De Vries uit Zwolle) en de nieuwe sponsor van ons Dames1-team (Salland Catering uit Wijhe).

Ook  werden de winnaars van de verloting bekend gemaakt. Nog niet iedere winnaar heeft zijn/haar prijs opgehaald.
Lotnr.  40:  Tegoedbon van Van Gurp Installatiebedrijf
Lotnr. 203: Zonnebril van Stevens Optiek en
Lotnr. 243: Boodschappenpakket van de Boni Wijhe
De prijswinnaars kunnen zich  hier melden.

Voordat het avondprogramma begon werden alle kampioensteams door het bestuur in het zonnetje gezet. Ook bracht burgemeester Ton Strien een cadeau. Hij bracht, namens het 1e herenteam van Landstede volleybal uit Zwolle, het aanbod van een trainingsclinic, die we op een nader te bepalen moment mogen inplannen. Dat was een leuke verrassing op onze verjaardag!

Vanaf dat moment zaten de werkzaamheden van de jubileumcommissie er (bijna) op en kwam de feestavond op gang. Eerst met een heerlijke BBQ, gevolgd door gezellig samen over van-alles-en-nog-wat met elkaar te praten onder het genot van een drankje. Leuk: iedereen die zich had aangemeld was er ook. Totaal, dus inclusief “aanhang” waren er 175 leden, oud-leden, familieleden van leden en overige belangstellenden. Zelfs 3 van de oprichters van de vereniging waren aanwezig! Het feest ging, op de gebruikelijke Rood-Wit ’75 manier, tot in de kleine uurtjes door.

Tot slot: al met al kunnen we, als jubileumcommissie, terugkijken op een geslaagde dag. Het was de moeite meer dan waard. Het gaat te ver om iedereen, die heeft meegeholpen aan de totstandkoming van deze dag persoonlijk te noemen, daarom willen op deze  manier iedereen hartelijk danken voor zijn of haar medewerking om deze dag mogelijk te maken.

De hele dag door zijn er foto’s door Jitze Terpstra en Frans Nicolai gemaakt. Deze zullen op onze website terug te vinden zijn.

Groeten,

Hilde van Straaten, Astrid Wijnbergen, Margreet ten Dam, Joke Janssen en Hans Oonk
[/read]


Filmpjes clinic met Coolen Alterno tijdens jubileumfeest 6 juni 2015

https://www.youtube.com/watch?v=MvrpXHH_GuU

https://www.youtube.com/watch?v=woc02beitqg

https://www.youtube.com/watch?v=mLJZ9h2Omm8


Afscheid Alette

Alette bedankt

Alette, super bedankt voor alle trainingen die je afgelopen jaren hebt gegeven!


Volleybal, de belangrijkste bijzaak in het leven (2)

Woensdag, vlak voor het verschijnen van de eerste nieuwsbrief, een mail vanuit het bestuur: “We willen op korte termijn nog een nieuwsbrief van Rood-Wit laten verschijnen”.
[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
“…. Het stuk hoeft niet te lang te zijn…..”. “Hopelijk lukt het jullie om de tekst voor a.s. maandag aan te leveren….”. Drie keer zuchten, want er moet weer eens wat op korte termijn. (Gelukkig) tegelijk ook de gedachte: “Natuurlijk gaan we dat doen”. Als je ziet wat ons bestuur (ja, ja met hulp van veel vrijwilligers, maar toch….) het afgelopen jaar voor elkaar heeft gebokst dan is dit wel het minste wat we kunnen doen. Waar nog maar kort geleden de vereniging een beetje houtje-touwtje aan elkaar hing, er sprake was van veel los zand en het (en dan zeg ik het voorzichtig) lang niet voor iedereen vanzelfsprekend was om buiten het spelen van een spelletje volleybal iets extra’s te doen binnen de vereniging, lijken dingen nu veel meer vanzelf te gaan. Lijken. Ondanks het feit dat het altijd gevaarlijk is om één persoon hierin met naam en toenaam te noemen (immers ook het besturen van een vereniging is een echte teamsport) is het mijns inziens terecht om in dat “team” een MVP, Most Valuable Player aan te wijzen, zonder daarmee de andere bestuursleden tekort te doen. Deze MVP is Jeroen Groote Schaarsberg. Wat hij met zijn visie, enthousiasme een heel simpel de vele uren die hij in onze vereniging heeft gestoken heeft neergezet is echt geweldig! Jeroen begon net als de meeste van de huidige bestuursleden, met opereren toen de patiënt (en dat klinkt misschien wat dramatisch, maar zo is het wel) al bijna overleden was. Hij zet zich met al zijn energie in voor de jeugd, dames 1, het bijhouden van de Facebook-pagina en nog veel meer. Dat hij in al zijn enthousiasme soms wel eens vergat om mensen tijdig in te lichten over zijn plannen of te overleggen is hem hierdoor bijna bij voorbaat vergeten. Hoewel we hier slechts beperkt getuige van zijn kan het niet anders dat de rest van het bestuur een positieve invloed heeft op dit geheel. Ook zaken die minder (direct) zichtbaar zijn worden goed geregeld, waardoor we tijdens ons jubileumjaar op vele fronten kunnen spreken van een gezonde vereniging. Volleybal is voor veel van onze leden (weer) de belangrijkste bijzaak van het leven!

Dirk Dijkslag, namens heren 1.

* Vrij naar oud-sportcommentator Herman Kuiphof
[/read]


Jeugd nieuwsbrief

Ook voor de jeugd zit het seizoen er bijna op, in de week van 1 juni zijn de laatste trainingen. Voor enkele trainers zal dat helaas ook de laatste training zijn…
Bij deze alvast heel erg bedankt voor jullie, soms jarenlange, inzet! We zullen hier zeker nog aandacht aan besteden. Aan de trainersbezetting voor volgend seizoen wordt hard gewerkt.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
We starten na de zomer meteen goed met het bekende kamp voor de basisschooljeugd, ook dit jaar bij ‘t Hamel: op 29 en 30 augustus. De uitnodiging volgt op 1 juni en ook nog per mail.

Als afsluiting is er dit jaar geen aparte activiteit voor de jeugd. We sluiten met de hele vereniging het seizoen af met het jubileumfeest op 6 juni, we hopen velen van jullie daar te zien!

We kijken terug op een succesvol seizoen, met weer de nodige kampioensteams en nieuwe activiteiten zoals de cmv-clinic voor ouders en trainers, en de ‘Mini van de maand’.
Voor nu wil ik graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de jeugd om te zorgen voor sportiviteit, gezelligheid en verenigingsgevoel en natuurlijk allemaal een hele fijne vakantie en een gezonde, sportieve start op 17 augustus!

Namens de jeugdcommissie, Annette Koopmans
[/read]


Artikel Airplay Radio over jubileum

http://airplayradio.nl/sport/7685-jubileumdag-40-jaar-volleybalvereniging-rood-wit75-in-aantocht

klik om te vergroten

klik om te vergroten


Kampioensverhaal ROOD-Wit Heren 2

Heren 2 ongeslagen kampioen

Nu ook de laatste twee wedstrijden tegen Salvora in winst zijn omgezet is het definitief. Heren 2 is ongeslagen kampioen geworden in de derde klasse!

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
Na de degradatie van het afgelopen seizoen was het even afwachten hoe het in de derde klasse zou gaan. De eerste wedstrijd tegen Salvora was pittig, maar werd met wel met 3-1 gewonnen. De tweede wedstrijd leverende een benauwde 3-2 overwinning op Alterno op.

Daarna kwamen we pas echt op stoom, in de resterende 19 wedstrijden verloren we slechts 7 sets.  Alterno bleef lang bij.  In de verplaatste wedstrijd tegen Dio Ugchelen die tijdens onze trainingsavond op maandag werd gespeeld konden we met een 4-0 overwinning kampioen worden. Mede dankzij de aanmoedigingen van alle aanwezige Rood-Witters lukt dat ook.

We zijn niet het jongste team, dus we zijn blij dat we het seizoen zonder blessures zijn doorgekomen, afgezien van enkele voetbalblessures van Jerphaas en af en toe pijnlijke ruggen van Jos en Bert. We knopen er met zijn allen nog weer een competitieseizoen aan vast en zijn heel benieuwd hoe het volgend jaar in de 2e klasse gaat. De norm voor het verdienen van een teamschotel zal wel aangepast worden van 4 naar 1 gewonnen set.

nb1 heren 2 kampioen
[/read]


Kampioensverhaal Rood-Wit Heren 1

Volleybal, de belangrijkste bijzaak in het leven [1]

Dit credo is zeker ook van toepassing op heren 1.
[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
Terugkijkend op het voorbije volleybalseizoen zou je  kunnen denken dat dit vooral in het teken heeft gestaan van een mogelijk kampioenschap. En we zouden liegen als we zouden zeggen dat we er de laatste twee maanden niet mee bezig zijn geweest. Wat het als je terugkijkt echter misschien wel veel mooier maakt allemaal is dat er in zo’n seizoen ook een heleboel dingen gebeuren die er echt toe doen en die je ook met elkaar kunt delen. Slechts een kleine greep: In het team dat aan het seizoen begon zijn maar liefst drie mannen voor het eerst vader (en hun partners dus moeder) geworden. (Wessel we komen binnenkort op kraamvisite hoor!!), onze Benny die vorig jaar al een open hartoperatie onderging en wonderbaarlijk snel herstelde bleek dit jaar geen gat in zijn hand, maar in zijn vinger te hebben en moest weer onder het mes. Eddie the Eagle is sinds dit seizoen (of eigenlijk al sinds onze eind-BBQ vorig jaar) weer aan de vrouw en daar zijn we blij mee want Marjella komt ons heel vaak aanmoedigen. Gerard, onze tandprotheticus tenslotte, was ons gezeur over de motto’s voor sponsoring zo zat dat hij overstag is en ons volgend jaar wil gaan sponsoren. Tja Gerard: ’t is een kwestie van kiezen en ons kampioenschap is de kroon op je werk, volgend jaar in de eerste klasse zullen we af en toe de tanden best even op elkaar moeten zetten. Gelukkig zie jij overal altijd nog wel een gat in[2].

En dan dat kampioenschap. Tja dat is dan weer jammer als er zoveel teams bij je vereniging kampioen worden. Er is als het ware sprake van een kampioenschapsinflatie. Echt bijzonder is het dan niet meer. We zijn zelfs niet het enige team dat zonder externe trainer (bedankt Henk en Joost voor jullie fijne trainingen dit seizoen!) in staat is om kampioen te worden. Het is eigenlijk gewoon heel erg balen dat er zoveel teams kampioen zijn geworden. Daarbij: wie hoog klimt kan alleen maar diep vallen. Wat dat betreft is volgend seizoen misschien wel de eerste echte test voor onze vereniging op weg naar het 80-jarig bestaan. Wie staan er volgend seizoen langs de kant om onze teams aan te moedigen? Waren het niet de heren van Doe Maar die zeiden: “Als je wint, heb je vrienden. Rijen dik. Nooit meer alleen”.  Ik heb maar zo het gevoel dat Rood Wit ook deze test glansrijk zal doorstaan.

Dirk Dijkslag, namens heren 1

[1] Vrij naar oud-sportcommentator Herman Kuiphof

[2] In de voorgaande vier regels zijn vier door ons team aangedragen motto’s te herkennen.

nb1 h1 kampioen 2
[/read]


Kampioensverhaal Rood-Wit Dames 1

Dit jaar zijn we eigenlijk een beetje als ‘nieuw team’ gestart. We kenden elkaar allemaal wel en sommigen hadden al wel samen gespeeld, maar lang niet iedereen. We zijn gestart in de 3e klasse met als doel te promoveren naar de 2e klasse. Kampioen worden dus.
[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
In het begin moet je erg wennen aan elkaar, maar al snel raakten we ingespeeld op elkaar wat goed zichtbaar was in de wedstrijden.

Onze eerste mogelijkheid tot kampioen worden was in Apeldoorn. Hier hadden we 4 sets moeten pakken. Alleen had onze tegenpartij één doel, en dat was één setje van ons afpakken. Dit is hen helaas gelukt. Op 2 april hadden we onze herkansing tegen ABS. Deze hebben we ook dik gewonnen met 4-0. Het is leuk om te zien hoe je als team groeit en hoe hecht je samen kunt worden.

Wij hebben ook voor volgend seizoen een nieuwe sponsor gevonden en zijn erg blij dat wij als Dames 1 volgend seizoen netjes gekleed naar de wedstrijden toe kunnen gaan. Hierbij willen wij Jaap Doorgeest ook heel erg bedanken dat hij het aandurft met dit team. De nieuwe sponsor is Salland Catering.

nb 1 dames 1 kampioen
[/read]


Kampioensverhaal Rood-Wit Mix 1 kampioen

Donderdag 16 april jl. sloot het gemengde recreantenteam Rood Wit Plus een grandioos seizoen af met een 3-0 overwinning op SOCII uit Wichmond.
[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
Voor een goed gevulde tribune (diverse partners, enkele kinderen en zelfs een aankomend kleinkind bevolkten de inderhaast aangerukte tribune) werd een erg goede wedstrijd neergezet. Ongetwijfeld gaf het publiek extra motivatie, naast de verrassende appelgebak met slagroom vooraf aan deze slotwedstrijd.

Laten we even terugblikken op dit zo succesvolle seizoen. Na het resultaat van seizoen 2013-2014 (voorlaatste plaats met slechts 2 overwinningen op de nummer laatst) werd er niet al te veel verwacht, maar hoe anders ging het lopen. Er werd anderhalve competitie gespeeld (je kwam elkaar dus drie maal tegen) en slechts wedstrijd nummer 2 werd verloren en de rest werd allemaal gewonnen. De wedstrijden tegen Haarle en Voorwaarts sprongen eruit als zijnde allemaal erg spannend. Vooral beide uitwedstrijden in Twello bleken achteraf beslissend te zijn. Het krachtsverschil was dusdanig klein dat in alle sets Voorwaarts nipt leek te gaan winnen. In die duels echter liet het Rood Wit team zien over een geweldige mentaliteit te beschikken: iedere set opnieuw werd vanuit een bijna verloren achterstand dusdanig terug geknokt, dat dit uiteindelijk resulteerde in twee overwinningen met 3-0. Hoe anders had dat kunnen zijn zonder die veerkracht…. De thuiswedstrijd tegen Voorwaarts zou allesbeslissend worden, vier wedstrijden voor het eind van het seizoen. Toen was Rood Wit echter zo gemotiveerd dat de tegenstander kansloos met 3-0 terug over de IJssel werd gemept!

Wie vormen nu dit kampioensteam met de naam Rood Wit Plus? Overigens is niet helemaal duidelijk waar dit “Plus” op slaat. Is het de leeftijd? Of misschien de kwaliteit? Of wellicht het gewicht van enkele teamleden? Wij weten het niet en naar we begrepen ook de teamleden zelf niet….

Aanvoerder is Ben van Asselt, alweer even in de 50, maar aan beweeglijkheid nog net zo druistig als 25 jaar geleden. Ben danst over het veld, meestal in de hoedanigheid van set-upper, maar eigenlijk op elke positie inzetbaar. Heel sterk is Ben als blokkeerder. Assistent-aanvoerder is Annette Koopmans uit Wijhe-Zuid, ook set-upper en in staat om van de beroerdste pass toch nog iets te maken. Verrassend is vervolgens dat Annette, hoewel klein van stuk toch nog wel eens scoort met een smash of zelfs met een blok. Jan Nijboer is de nestor van het team met zijn 60 jaren. Weliswaar wat minder beweeglijk dan bovengenoemden redt hij vaak de moeilijkste ballen als verdediger. Helaas is hij daarna even niet aanspeelbaar omdat het opstaan wel even tijd nodig heeft. Jan heeft een uitstekende en moeilijk bespeelbare opslag. Mariska Beltman was nieuw dit seizoen in dit team. Zij is een zeer fanatiek speelster die verreweg de mooiste duik heeft van allemaal. Een duik van waaruit ze ook nog eens supersnel weer staat…. Mariska is sterk als aanvalster, waarbij ze menig man aan de andere kant van het net verslaat. Hans Oonk is het seizoen niet zo sterk begonnen,  iets wat hij over heeft gehouden aan de Wiejese Diekdaegen en dan vooral van de terugweg naar huis. Hoewel de opgelopen blessure nog steeds niet helemaal is hersteld doet Hans de laatste maanden regelmatig weer even mee. Als set-upper verraste hij de tegenstander nog wel eens door de tweede bal op een open plek aan de andere kant van het net neer te leggen. Sandra Hut is de zeer stabiele middenaanvaller van het team. Ze is heel gemotiveerd om te leren en doet onwijs veel met aanwijzingen die ze krijgt. Op die manier scoort zij soms de prachtigste punten. Sandra heeft haar lengte mee en is daarom als blokkeerder heel lastig te omzeilen voor de tegenstander. Stefan Boerkamp is coach en speler tegelijk. Zijn gevleugelde uitspraak: “Doe wat je moet doen op de plek waar je staat!” heeft het team al menige dip doen overwinnen. Legendarisch is Stefans formidabele redding tegen Heeten uit, waar hij met een snoekduik een keiharde bal precies op de handen van de set-upper wist te plaatsen. Naar verluidt is men in Heeten nog steeds bezig met de reparatie van de vloer…. Als laatste van dit team noemen we “supersub” Peter Vos. Was het aanvankelijk de bedoeling dat Peter beurtelings zou spelen in beide gemengde recreantenteams, maar door de blessure van Hans deed hij nagenoeg alle wedstrijden mee tot het eind aan toe. In de loop van het jaar heeft heeft Peter steeds meer rust in zijn spel kunnen brengen. Hij is heel stabiel in zijn passing en aan het net is hij als linkshandige vaak beslissend geweest met zijn smash.

Dat dit kampioenschap zo lekker smaakt bij dit team, komt mede door de voortreffelijke onderlinge teamgeest en het feit dat men veel voor elkaar over heeft. Men ziet dan ook vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet, ook al zal dit vast moeilijkere tegenstanders gaan opleveren.

RW MIX1 foto 2
[/read]


CMV4.1 Kampioen!

CMV 4.1 is kampioen!!! Van harte gefeliciteerd!

Dit is samen met CMV 5.1 en CMV 5.2 (bijna kampioenen) gevierd met bloemen en feestpatat.

Kampioensfoto 2 CMV 4.1Kampioensfoto CMV 4.1


Lever iets van je team aan voor de website

We proberen de site actueel te houden, dit lukt pas goed als iedereen mee werkt. Lever iets van je team aan, een teamfoto met namen. Een verslag van een wedstrijd of een training, het maakt niet uit. Stuur even een mailtje.


Verenigingsvacatures

Er zijn altijd (vrijwilligers) taken binnen de vereniging.Op dit moment zoeken we onder andere:
Scheidsrechterscoördinator: zorgt er voor dat er voldoende scheidsrechters zijn binnen de vereniging en deelt de scheidsrechters ook in. Is tevens contact persoon richting de Nevobo.

Belangstelling en/of behoefte aan meer informatie: stuur even een mailtje.


Rood-Wit op twitter

Rood Wit heeft een eigen twitter account. De bedoeling is om vooral actuele nieuwtjes via twitter te delen. Een snelle manier om met iedereen te communiceren.
De tweets komen ook op de homepage van deze website te staan. Please RT!