Spelregels/instructies & Wedstrijdformulier


De Nevobo competitie teams van Rood Wit 75 trainen op de maandagavond en spelen hun thuiswedstrijden op donderdagavond 20.15 (heren) of zaterdagmiddag om 17.30 u (dames). Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar Rood Wit 75

Spelregels 2013-2017 Wedstrijdformulier regio Oost Instructie wedstrijdform. regio Oost

De lijst met tellers en scheidsrechters van de 1e helft van het seizoen 2015-2016 vind je hier! De werkwijze is hetzelfde als vorig seizoen, dat wil zeggen dat een belangrijk deel van de jeugdwedstrijden aan senioren teams zijn toegewezen. Het is aan de aanvoerders om voor een scheidsrechter te zorgen! Als er geruild moet worden, regel dit dan in onderling overleg. Laat het wel even aan scheidsrechtercoördinator Jos Elshof weten dan heeft hij altijd de juiste lijst.

Spelregels 2013-2017
Wedstrijdformulier regio Oost
Instructie wedstrijdform. regio OostZaalwacht

Het is vanuit de Nevobo verplicht om een zaalwacht te hebben op de dagen dat een wedstrijd wordt gespeeld. Als bestuur van Rood Wit 75 hebben we besloten om hier een praktische invulling aan te geven.  Dit betekent dat de zaalwacht functie toebedeeld wordt aan de teams die op de betreffende dag aanwezig zijn in de sporthal. De zaalwacht (het team dat als zaalwacht is aangewezen) is verantwoordelijk voor een aantal taken. De betreffende team of persoon hoeft niet alles zelf uit te voeren maar is er wel verantwoordelijk voor dat het gebeurt.