40 jarig jubileum Rood-Wit’75 6 juni 2015

Bijna 40 jaar geleden werd volleybalvereniging Rood-Wit’75 opgericht. In al die jaren heeft de vereniging heel veel mensen uit Wijhe (en omgeving) de gelegenheid geboden om zich op sportief gebied in te spannen en daardoor misschien ook wel te ontspannen. Ook hebben veel Wijhenaren een bijdrage geleverd aan de ondersteuning van de vereniging, als bestuurslid, trainer, vrijwilliger of sponsor. Zeker in een tijd waarin de maatschappij zich steeds meer richt op het individu, vinden we het best een prestatie dat we als vereniging ons 40-jarig jubileum kunnen vieren.

We gaan dat vieren door op 6 juni 2015 aan alle leden, oud-leden en belangstellenden een mooi programma aan te bieden: we beginnen om 14.00 uur met een trainingsclinic voor onze jeugdleden, verzorgd door het 1e damesteam van Coolen Alterno uit Apeldoorn in ’t SPOC te Wijhe. Toeschouwers zijn bij deze training van harte welkom en de entree is gratis.

Na de clinic (maar ook tijdens) is er gelegenheid de tentoonstelling van (een deel) van het verenigingsarchief te bekijken. Dat staat dan tentoongesteld in één van de zalen van ’t SPOC. Speeltenue’s uit oude jaren, teamfoto’s uit de verschillende jaren, maar ook plakboeken, behaalde trofeeën; je kunt het zo gek niet bedenken wat er in het verenigingsarchief zit.

Na de trainingsclinic en voor de ‘hoofdact’ is er voor de jeugdleden nog een verrassingsactiviteit. De hoofdact zal bestaan uit een demonstratiewedstrijd tussen het 1e damesteam van Coolen Alterno uit Apeldoorn en het 1e damesteam van VC Zwolle. Deze wedstrijd start om 17.30 uur in de grote sportzaal van ‘t SPOC, en is wederom gratis te bekijken voor iedere belangstellende.

Vanaf 19.30 uur, na afloop van de demonstratiewedstrijd, gaat de feestdag nog verder voor leden en genodigden met een BBQ en een drankje. Ieder lid heeft al een uitnodiging ontvangen en de eerste aanmeldingen zijn ook al binnen, dus we weten al dat het gezellig wordt.

We roepen onze leden ook nadrukkelijk op om, als ze nog contact hebben met oud-leden, deze oud-leden te informeren over deze activiteiten. We hopen dus dat ook veel oud-leden zich aanmelden voor het avondprogramma, zodat we weer lekker kunnen bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Oud-leden kunnen het aanmeldingsformulier, zoals dat op de website www.roodwit75.nl staat uitprinten en inzenden naar één van de organisatoren, of even contact zoeken via jubileum@roodwit75.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Namens de organisatie,

Hans Oonk


De uitnodigingen voor het 40-jarig jubileum van Rood-Wit’75  op 6 juni a.s. zijn verstuurd.

Flyer senioren

Flyer jeugd

Flyer oud leden en belangstellenden

De strookjes met aanmelding moeten vóór 1 mei 2015 ingeleverd worden:

  • bij Astrid Wijnbergen, Zuiderkoeslag 3           of
  • bij Margreet ten Dam, Ereprijs 26                  of
  • via jubileum@roodwit75.nl.